2022 Engelsiz Üniversite Ödülleri

“2022 ENGELSİZ ÜNİVERSİTE ÖDÜLLERİ”

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Turizm Fakültesi bünyesinde öğrenim gören engelli öğrencilerin fiziksel mekânlara, eğitsel imkânlara ve sosyo-kültürel faaliyetlere erişimlerini kolaylaştırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalar neticesinde ödüle YÖK tarafından ödüle layık görülmüştür.

YÖK tarafından Üniversitelerde engelsiz bir ekosistemin oluşturulmasını teşvik etmek amacıyla 2018 yılından beri verilen "Engelsiz Üniversite Ödülleri"nde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi  2022 yılında 2 Turuncu Bayrak ve 1 Yeşil Bayrak almaya hak kazanmıştır.

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Turizm Fakültesi "Mekanda Erişilebilirlik" kategorisinde Turuncu Bayrak ve Sağlık Bilimleri Fakültesi “Eğitimde Erişilebilirlik” kategorisinde Yeşil Bayrak almıştır.

Ödülle ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

MSKÜ’ye Engelsiz Üniversiteler Ödülleri’nden 3 Bayrak

Son Güncelleme Tarihi : 05.07.2022 15:39 Okunma Sayısı : 724