3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi iş birliği ile düzenlenen "Benim için Hassas Diyorlar" adlı oyun 1 Aralık 2021'de saat 15:00'da AKM A Salonunda sahnelendi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Engelsiz Kampüs Birimi ve Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi iş birliği ile düzenlenen "Benim için Hassas Diyorlar" adlı oyun 1 Aralık 2021'de saat 15:00'da AKM A Salonunda sahnelenmiştir. Oyuna öğrenciler, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sendika temsilcileri katılım sağlamıştır. Oyun sonunda Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Togay ŞENALP'e ve Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerine teşekkür belgeleri sunulmuştur.

Son Güncelleme Tarihi : 09.12.2021 14:07 Okunma Sayısı : 996