2022 yılı Engelsiz Kampüs Birimi 10-16 Mayıs "Engelliler Haftası" Etkinlikleri-Tandem Bisiklet Turu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Engelsiz Kampüs Birimi 2022 yılı Engelliler Etkinlikleri kapsamında 18 Mayıs 2022 Çarşamba Günü saat 12:00’da Yeniköy Meydan’dan başlayarak Engelsiz Tandem Bisiklet Turu gerçekleştirdi. Tandem Bisiklet Turuna; Gören Kalpler Eğitim Derneği, MSKÜ Bisiklet Topluluğu, MSKÜ Engelsiz Spor ve Sosyal Yardımlar Topluluğu, TURKESK, Hür Pedal Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği, Mor Pedal Kadın Bisiklet Derneği, Milas Bisiklet Kulübü ve Doğa Sporları Topluluğu, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu katılım sağladı. Tandem Bisiklet Turu boyunca Emniyet Ekiplerinin grubun önünden yolu trafiğe kapatması ve grubun arkasından yolu trafiğe açması sayesinde sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde tur MSKÜ Engelsiz Kampüs Birimi’nde tamamlanmıştır. Tandem Bisiklet Turu katılımcıları Mavi Çatı Öğrenci Toplulukları Merkezi’nde MSKÜ tarafından ikram edilen çaylarını içtiler, İl Müftülüğü’nün hazırladığı ikramlarını yediler ve MSKÜ Müzik Topluluğu’nun müzik dinletisi eşliğinde yorgunluklarını attılar. MSKÜ Engelsiz Kampüs Birimi’nin düzenlemiş olduğu Tandem Bisiklet Turu ile ilgili haberler ulusal ve yerel basında da yer buldu.
Tandem Bisiklet Turu ile ilgili ulusal ve yerel basında yer verilen haberlere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi : 23.05.2022 14:53 Okunma Sayısı : 777