Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Engelsiz Kampüs Birimi 2022 yılı Engelliler Haftası Etkinlikleri kapsamında TÜBİTAK tarafından desteklenen “Bireysel Farklılıklara Yönelik Dijital Sosyal Öykülerin Oluşturulması ve Uygulanması” isimli 2209-A-Üniversite Öğrencileri Araştırma Projesinin yaygınlaştırma çalışmaları için Ula Gölcük İlkokulu’ndaki öğrencilerle bir araya geldiler. 11, 12 ve 13 Mayıs 2022 tarihinde ilkokul öğrencilerine farklı engel türlerine ilişkin farkındalık kazandırdılar. Projeye okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Projenin ortaokul öğrencilerini kapsayacak şekilde geliştirilmesi talebinde bulundular.

“Bireysel Farklılıklara Yönelik Dijital Sosyal Öykülerin Oluşturulması ve Uygulanması” isimli 2209-A-Üniversite Öğrencileri Araştırma Projesinin yaygınlaştırma çalışmaları

Son Güncelleme Tarihi : 23.05.2022 11:23 Okunma Sayısı : 683